Werkwijze

 

Gerichte aanpak
Fysio Vlissingen is een moderne praktijk met veel kennis en ervaring met fysiotherapie. Naast algemene fysiotherapie hebben wij diverse specialisaties in huis die de fysiotherapeutische behandeling waar nodig kunnen aanvullen, zodat uw klachtgericht behandeld wordt. Tijdens uw eerste bezoek stellen wij hiervoor een persoonlijk behandelplan op.
 
Uitgebreide trainingsmogelijkheden
Als uw klacht is verholpen kunt u op vaste tijden in een groepje van maximaal vijf personen blijven oefenen in onze trainingszaal. Dit blijkt in de praktijk de juiste stimulans te geven om de ingeslagen weg te blijven volgen. Menig cliënt heeft versteld gestaan van wat hij of zij heeft kunnen bereiken ongeacht aandoening of leeftijd.
 
Deskundige begeleiding
Ook wanneer u aan het revalideren bent is Fysio Vlissingen 'the place to be'. Onze mogelijkheden, vakkennis en persoonlijke aandacht zijn er zoveel groter dan bij een sportschool. Wanneer u geen klachten heeft, maar wel onder deskundige begeleiding wilt trainen, kunt u bij Fysio Vlissingen terecht.
 
Direct toegankelijk
Sinds 2006 is onze praktijk direct toegankelijk en kan iedereen zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. Alleen als er sprake is van een chronische aandoening, is een verwijzing van een arts of specialist noodzakelijk. Blijf dus niet doorlopen met pijn en maak direct een afspraak!