Lilian Taks

 

Ik ben Lilian Taks, moeder van een lieve dochter van 20, die nu studeert in Rotterdam. Nu zij op zichzelf woont en ik daardoor wat meer tijd over heb, kreeg ik ineens weer heel veel zin om polariteitsmassages te gaan geven. Voor de geboorte van mijn dochter heb ik heel veel massages gegeven, maar als moeder heb je veel tijd nodig om je dochter op te voeden. Daarnaast werk ik nog parttime buitenshuis en tevens doe ik de administratie en pr van onze praktijk.

 

Wij kwamen samen tot de ontdekking hoe druk iedereen het heeft en hoe makkelijk je jezelf kunt vergeten in alle drukte om je heen. Eigenlijk laten wij ons leven bepalen, door internet en social media, werk enz.

 

Daardoor worden we moe, wat sneller geïrriteerd en komen niet meer aan onszelf toe. Door polartiteitsmassage word je wat bewuster van jezelf, hoeveel energie je gebruikt aan zaken die eigenlijk niet zo belangrijk zijn en waar je alleen maar onrustig van wordt.

 

Daarom lijkt het mij leuk om mensen weer op weg te helpen door ze meer in evenwicht te brengen met zichzelf. Dat vormt de basis voor een gelukkig leven met jezelf, je eventuele partner, kinderen, vrienden enz.