Medische trainingstherapie (MTT)

"Een grote sportschool is niks voor mij, ik wil graag goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Daarom ben ik zo enthousiast over MTT! Ik train al 7 jaar bij Fysio Vlissingen en ga er altijd met veel plezier en vertrouwen naar toe. Ze zijn professioneel en altijd alert op eventuele opspelende blessures." Mevr. de Keuning (patiënt)
 

Eigenlijk willen we allemaal wel eens iets aan onze conditie doen. Of na behandeling van een klacht of blessure in alle rust verder revalideren.Medische trainingstherapie is daar uitstekend geschikt voor. MTT is een speciale oefenmethode die erop gericht is om u individueel te helpen met bewegen, revalideren en trainen.

 

Individuele aandacht

Er wordt in een groepje en onder begeleiding van een fysiotherapeut getraind. Dat is niet alleen stimulerend, maar ook gezellig. Iedereen werkt met zijn eigen schema en zijn eigen oefeningen en toch ben je lekker samen aan het trainen. Zo'n groep bestaat uit ten hoogste vijf personen, dus u krijgt volop individuele aandacht van uw fysiotherapeut.

 

Geen fitness

Een degelijke intensieve, persoonlijke, professionele training is uniek en onderscheidt zich duidelijk van het aanbod van de doorsnee fitnesscentra en sportscholen.