Go With The Flow Vlissingen

Polariteitsmassage leert je meebewegen op de golven.. 

 

Het leven is als een golfbeweging. Het ene moment zit alles mee en ben je gelukkig en energiek. Opeens zit alles tegen, voel je je diep ongelukkig en kom je energie tekort. De accu is leeg. Deze golfbeweging is nodig, want zonder beweging is er geen leven en kan  er ook niets nieuws ontstaan.

 

Spanning en blokkades

Of je nu teveel hooi op je vork neemt omdat je in een stroomversnelling zit, of je accu leeg is door tegenslagen; door de disbalans kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Spanningen en blokkades komen dan tot uiting in bijvoorbeeld een stijve nek, hoofd-, rug- of buikpijn. Je zit niet meer lekker in je vel. Je energie stroomt niet goed meer door.

 

Vrij stromen

Polariteitsmassage helpt om deze blokkades op te heffen, waardoor je beter in je vel komt te zitten. Niet alleen op de korte termijn: je neemt de rust en het evenwicht die je tijdens en na de massage voelt mee in het dagelijks leven. Je energie kan weer vrij stromen. Zo leer je om soepel mee te bewegen met de golven!

 

Hele lichaam

Bij polariteitsmassage worden de huid, fascies en spieren los gemaakt. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de energiemeridianen en de reflexpunten (voeten, handen, gelaat en oren), waardoor het energie evenwicht wordt hersteld. Ook wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling. De polariteitsmassage behandelt het hele lichaam. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Dit is inclusief een korte rustperiode en een kopje thee. De kosten: € 70,-

 

Wil je meer weten of meteen een afspraak maken? Neem gerust contact op met Lilian Taks via: 0118 – 46 87 79

 

Maak kennis met Go With The Flow tegen een speciaal introductietarief van € 60,-!