Fysio Vlissingen handhaaft contract met DSW

24-11-2017

Als reactie op zijn brief om de overeenkomst met DSW zorgverzekeraar  te beëindigen, werd Fred Taks persoonlijk gebeld door de directeur van DSW.

 

Fred: "Hij vertelde mij dat zowel de verzekerde als de zorgverlener(fysiotherapeut) bij DSW voorop staan. De verzekerde krijgt vrije zorgkeuze, lage premies, klein aanbod van polissen, geen oerwoud van honderden polissen en persoonlijke aandacht.

 

Het gaat hen om kwaliteit  en persoonlijke aandacht. Daarom hebben ze graag kleinere praktijken, die kwaliteit en persoonlijke aandacht aan de cliënten geven.

 

Deze opvattingen sluiten uitstekend aan bij mijn ideëen over kwaliteit persoonlijke - en individuele benadering, extra aandacht als dat nodig is, geen gemiddeldes meer of omzetplafonds.

 

Dit is dan ook de reden waarom ik met DSW mijn contract gehandhaafd heb. Dus alle DSW verzekerden krijgen 100% van hun behandeling vergoed. Bij DSW zijn tevens aangesloten Stad Holland zorgverzekeraar en in Twente zorgverzekeraar.

 

Het is de moeite waard om eens naar hun aanbod van polissen te kijken. Uiteraard moet u zelf beslissen bij welke zorgverzekeraar u verzekerd wilt zijn. En komt u er niet uit? Vraag ons gerust om advies."