Fysio Vlissingen steunt Serious Request

07-11-2016

In de week van 18 tot 24 december staat het Glazen Huis (gemeente Veere) van Serious Request in Koudekerke. De drie Dj’s: Sander, Jeroen en Yorben worden op zondag 18 december opgesloten in het Glazen Huis en zullen daar op kerstavond rond 19:30 uur weer uit bevrijd worden.

 

In de actieweek zullen zij non-stop muziek draaien, interviews houden met gasten en ons op de hoogte brengen van interessante wetenswaardigheden.

 

De opbrengst van Serious Request is zo als ook in de voorgaande jaren voor het Rode Kruis. Het thema is dit jaar: Kinderen met longontsteking in oorlogsgebieden. “Laat ze niet stikken”.

 

Collega Ellen van Houte zit dit jaar in de organisatie van Serious Request. Zij woont in Koudekerke en draagt het doel een warm hart toe. Zij zal de Dj’s regelmatig een ontspannende massage geven zodat zij goed kunnen blijven functioneren. Wij hebben als praktijk gemeend ook wat bij te dragen aan deze actie. Dit zullen wij doen in de vorm sponsoring van het water voor de Dj’s.

 

Tijdens de actieweek zullen de Dj’s namelijk leven op speciaal voor hen gemaakte sapjes. Daarnaast mogen zij alleen water drinken. En aangezien wij als oedeemtherapeuten de waterhuishouding bij onze patiënten in beweging willen houden leek het ons een goed idee om het drinkwater voor Sander, Jeroen en Yorben in het Glazen Huis te sponsoren.